Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Share

Lėkštieji pievagrybiai Portobello

Portobello grybas, tai šiek tiek ilgesnio auginimo ciklo rudasis pievagrybis pasižymintis turtingu, sodriu skoniu ir tvirta tekstūra. Portobello – puikus mėsos pakaitalas, todėl dažnai aptinkamas vegetariškų patiekalų meniu. Tai idealus grybas kepimui orkaitėje ar ant grilio, kuris paprastai gaminamas ir patiekiamas kaip atskiras, pagrindinis patiekalas.
Šiuos grybus užauginome moderniame grybų auginimo ūkyje, ant mūsų pačių, tik iš natūralių žaliavų pagaminto grybų substrato. Savo ūkiuose tausojame gamtą, nenaudojame genetiškai modifikuotų kultūrų, pesticidų ar kitų cheminių priedų.

Maistinė vertė 100 g

Energetinė vertė
92 kJ (22 kcal)
Riebalai
0,4 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
< 0,1 g
Angliavandeniai
3,9 g
- iš kurių cukrų
2,5 g
Skaidulinės medžiagos
1,3 g
Baltymai
2,1 g
Druska
0,06 g
Panašūs produktai