Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Share

Gluosninės kreivabudės

Šiek tiek lenktos, grakščios formos kreivabudės pasižymi aksomine tekstūra ir būna švelniai rusvo ar pilkšvo atspalvio. Kinų medicina sako, kad šie grybai, dėl savo maistinių savybių, yra vienas iš jaunystės eliksyrų. Tai universalūs grybai, tinkantys su jūrų gėrybėmis, vištiena, veršiena, kiauliena. Kreivabudes galite naudoti virdami sriubas, gamindami makaronų patiekalus arba garnyrą.
Šiuos grybus užauginome moderniame grybų auginimo ūkyje, ant mūsų pačių, tik iš natūralių žaliavų pagaminto grybų substrato. Savo ūkiuose tausojame gamtą, nenaudojame genetiškai modifikuotų kultūrų, pesticidų ar kitų cheminių priedų.

Maistinė vertė 100 g

Energetinė vertė
180 kJ (43 kcal)
Riebalai
0,4 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
< 0,1 g
Angliavandeniai
6,5 g
- iš kurių cukrų
1,1 g
Skaidulinės medžiagos
2,3 g
Baltymai
3,3 g
Druska
0,02 g
Panašūs produktai