Šiuos pievagrybius užauginome moderniame grybų auginimo ūkyje, ant mūsų pačių, tik iš natūralių žaliavų pagaminto ekologiško grybų substrato. Savo grybų ūkiuose tausojame gamtą, nenaudojame genetiškai modifikuotų kultūrų, pesticidų ar kitų cheminių priedų. Šie grybai, kruopščiai atrinkti ir nupjauti rankomis, pasiekia prekybos vietas paliesti tik kartą, kai nupjovus dedami į indelį, kurį, tikime, netrukus laikysite savo rankose.
Paragavęs įsitikinsi – visada švieži, tvirti, mėsingi lėkštieji pievagrybiai pasižymi savitu, intensyviu skoniu ir išraiškingu aromatu. Dėl savo išskirtinio dydžio šie grybai labiausiai tinka įvairiam kepimui, orkaitėje arba ant grilio. Ruošiami įvairiai įdaryti, dažniausiai kaip pagrindinis patiekalas.