Šiuos grybus užauginome moderniame grybų auginimo ūkyje, ant mūsų pačių, tik iš natūralių žaliavų pagaminto ekologiško grybų substrato. Savo grybų ūkiuose tausojame gamtą, nenaudojame genetiškai modifikuotų kultūrų, pesticidų ar kitų cheminių priedų. Šie grybai, kruopščiai atrinkti ir nupjauti rankomis, pasiekia prekybos vietas paliesti tik kartą, kai nupjovus dedami į indelį, kurį, tikime, netrukus laikysite savo rankose.
Paragavę įsitikinsite – kreivabudės visada šviežios, lygiu, gana trapiu paviršiumi, subtilaus skonio ir aromato. Šie grybai dažnai naudojami rytų virtuvės patiekalų gamyboje, derinant kartu su kitais grybais, paruošiant kaip padažą, kaip garnyrą, su makaronais arba prie mėsos patiekalų.