Pievagrybių pagardas žuviai
Kategorija, Sudėtingumas:Lengva
Kiekis:1 xViso:25 min.

Jums reikės:

 200 g šviežių pjaustytų pievagrybių;
 ½ mažo smulkinto svogūno;
 2 skiltelių smulkinto česnako;
 ½ šaukštel. džiovintų čiobrelių;
 ½ šaukštel. džiovintų krapų;
 ½ stiklin. baltojo vyno;
 ½ stiklin. grietinėlės;
 1 šaukšt. miltų;
 žiupsnelio maltų juodųjų pipirų;
 druskos, pagal skonį.

Paruošimas:

Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir jame pakepinkite smulkintus svogūną ir česnaką. Sudėkite pjaustytus pievagrybius, suberkite džiovintus čiobrelius, krapus ir kepinkite apie 4 min., kol grybai išskirs savo sultis.

Dubenėlyje sumaišykite baltąjį vyną, miltus ir supilkite į keptuvę kartu su grybais. Leiskite užvirti, supilkite grietinėlę, įberkite druskos ir pavirkite apie 3 min.

Paruoštą pagardą užpilkite ant keptos lašišos, užberkite šviežiai maltų juodųjų pipirų ir patiekite su šviežios petražolės šakele..

Reikės

 200 g šviežių pjaustytų pievagrybių;
 ½ mažo smulkinto svogūno;
 2 skiltelių smulkinto česnako;
 ½ šaukštel. džiovintų čiobrelių;
 ½ šaukštel. džiovintų krapų;
 ½ stiklin. baltojo vyno;
 ½ stiklin. grietinėlės;
 1 šaukšt. miltų;
 žiupsnelio maltų juodųjų pipirų;
 druskos, pagal skonį.

Gaminimas

1

Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir jame pakepinkite smulkintus svogūną ir česnaką. Sudėkite pjaustytus pievagrybius, suberkite džiovintus čiobrelius, krapus ir kepinkite apie 4 min., kol grybai išskirs savo sultis.

Dubenėlyje sumaišykite baltąjį vyną, miltus ir supilkite į keptuvę kartu su grybais. Leiskite užvirti, supilkite grietinėlę, įberkite druskos ir pavirkite apie 3 min.

Paruoštą pagardą užpilkite ant keptos lašišos, užberkite šviežiai maltų juodųjų pipirų ir patiekite su šviežios petražolės šakele..

Pievagrybių pagardas žuviai