
Jums reikės:
Paruošimas:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir jame pakepinkite smulkintus svogūną ir česnaką. Sudėkite pjaustytus pievagrybius, suberkite džiovintus čiobrelius, krapus ir kepinkite apie 4 min., kol grybai išskirs savo sultis.
Dubenėlyje sumaišykite baltąjį vyną, miltus ir supilkite į keptuvę kartu su grybais. Leiskite užvirti, supilkite grietinėlę, įberkite druskos ir pavirkite apie 3 min.
Paruoštą pagardą užpilkite ant keptos lašišos, užberkite šviežiai maltų juodųjų pipirų ir patiekite su šviežios petražolės šakele..
Reikės
Gaminimas
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir jame pakepinkite smulkintus svogūną ir česnaką. Sudėkite pjaustytus pievagrybius, suberkite džiovintus čiobrelius, krapus ir kepinkite apie 4 min., kol grybai išskirs savo sultis.
Dubenėlyje sumaišykite baltąjį vyną, miltus ir supilkite į keptuvę kartu su grybais. Leiskite užvirti, supilkite grietinėlę, įberkite druskos ir pavirkite apie 3 min.
Paruoštą pagardą užpilkite ant keptos lašišos, užberkite šviežiai maltų juodųjų pipirų ir patiekite su šviežios petražolės šakele..