Jums reikės:
Paruošimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C.
Į nedidelį dubenį supilkite alyvuogių aliejų. Suberkite trintą česnaką, druską ir juoduosius pipirus. Viską gerai išmaišykite. Kiekvieno grybo kepurės viršų aptepkite paruoštu aliejumi ir grybus sudėkite kepurėlėmis žemyn į kepimo skardą. Kepkite 10 minučių ir po to išimkite iš orkaitės.
Į kiekvieną kepurėlę įpilkite picos padažo, įdėkite sūrio, griežinėliais supjaustytų medžiotojų dešrelių ir kitų norimų priedų. Apibarstykite žiupsneliu itališkų prieskonių. Kepkite dar 5 minutes arba tol, kol sūris ištirps.
Mini portabella picas pagardinkite šviežiais baziliko lapeliais.
Reikės
Gaminimas
Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C.
Į nedidelį dubenį supilkite alyvuogių aliejų. Suberkite trintą česnaką, druską ir juoduosius pipirus. Viską gerai išmaišykite. Kiekvieno grybo kepurės viršų aptepkite paruoštu aliejumi ir grybus sudėkite kepurėlėmis žemyn į kepimo skardą. Kepkite 10 minučių ir po to išimkite iš orkaitės.
Į kiekvieną kepurėlę įpilkite picos padažo, įdėkite sūrio, griežinėliais supjaustytų medžiotojų dešrelių ir kitų norimų priedų. Apibarstykite žiupsneliu itališkų prieskonių. Kepkite dar 5 minutes arba tol, kol sūris ištirps.
Mini portabella picas pagardinkite šviežiais baziliko lapeliais.