Jums reikės:
Paruošimas:
Į dubenį supilkite ir gerai išmaišykite visus marinatui skirtus ingredientus.
Į paruoštą marinatą sudėkite nuplautus pievagrybius, svogūnų ketvirčius ir kubeliais pjaustytą tofu sūrį. Viską gerai išmaišykite, kad marinatas pasiskirstytų. Marinuokite apie 30 min.
Kai pievagrybius, svogūnus ir tofu baigsite marinuoti, juos verkite ant kepimui skirtų iešmelių sluoksniuodami – svogūnas, pievagrybis, tofu kubelis, vyšninis pomidoras.
Suvertus iešmelius dėkite kepti ant grilio. Kepant galima patepti likusiu marinatu.
Kepdami iešmelius vartykite, tol kol grybai lengvai paruduos, ir iš jų ims skirtis sultys. Apytiksliai užtruksite 10 min, tačiau kepimo laikas priklauso nuo grilio kaitros.
Reikės
Gaminimas
Į dubenį supilkite ir gerai išmaišykite visus marinatui skirtus ingredientus.
Į paruoštą marinatą sudėkite nuplautus pievagrybius, svogūnų ketvirčius ir kubeliais pjaustytą tofu sūrį. Viską gerai išmaišykite, kad marinatas pasiskirstytų. Marinuokite apie 30 min.
Kai pievagrybius, svogūnus ir tofu baigsite marinuoti, juos verkite ant kepimui skirtų iešmelių sluoksniuodami – svogūnas, pievagrybis, tofu kubelis, vyšninis pomidoras.
Suvertus iešmelius dėkite kepti ant grilio. Kepant galima patepti likusiu marinatu.
Kepdami iešmelius vartykite, tol kol grybai lengvai paruduos, ir iš jų ims skirtis sultys. Apytiksliai užtruksite 10 min, tačiau kepimo laikas priklauso nuo grilio kaitros.