Jums reikės:
Paruošimas:
Į dubenį supilkite alyvuogių aliejų, česnaką, čiobrelius ir smulkiai pjaustytą citriną. Viską sumaišykite pagal skonį pridėdami druska bei pipirų.
Supjaustykite gabalėliais halloumi sūrį ir kartu su pievagrybiais bei vyšniniais pomidorais sudėkite į dubenį su marinatu. Viską marinuokite nuo 30 min. iki 2 val. pasirinktinai.
Įkaitinkite grilį iki kepimui tinkamos kaitros.
Ant iešmelių paeiliui verkite šoninės juostelę, hallomi sūrio gabalėlį, grybą ir vyšninį pomidorą.
Iešmelius kepkite apie 6 minutes, nuolat pasukdami, kol apskrus ir iš grybų ims lašėti sultys.
Reikės
Gaminimas
Į dubenį supilkite alyvuogių aliejų, česnaką, čiobrelius ir smulkiai pjaustytą citriną. Viską sumaišykite pagal skonį pridėdami druska bei pipirų.
Supjaustykite gabalėliais halloumi sūrį ir kartu su pievagrybiais bei vyšniniais pomidorais sudėkite į dubenį su marinatu. Viską marinuokite nuo 30 min. iki 2 val. pasirinktinai.
Įkaitinkite grilį iki kepimui tinkamos kaitros.
Ant iešmelių paeiliui verkite šoninės juostelę, hallomi sūrio gabalėlį, grybą ir vyšninį pomidorą.
Iešmelius kepkite apie 6 minutes, nuolat pasukdami, kol apskrus ir iš grybų ims lašėti sultys.