Jums reikės:
Paruošimas:
1. Nuplaukite pievagrybius. Išlaužkite kotelius ir suvilgykite kepurėles aliejuje.
2. Ant kaitraus grilio kepkite pievagrybius, kol pievagrybių kepurėlės suminkštės ir iš jų ims skirtis sultys.
3. Kol pievagrybiai kepa, paruoškite padažą. Supilkite majonezą į nedidelį indelį, pridėkite Dijon garstyčių, medaus, druskos ir pipirų pagal skonį. Viską gerai išmaišykite.
4. Pomidorą ir raudonąjį svogūną supjaustykite griežinėliais.
5. Norėdami, kad mini burgerių bandelės būtų gardesnės, galite jas šiek tiek apkepti ant grilio.
6. Kai pievagrybiai yra keps, nuimkite juos nuo grilio ir leiskite šiek tiek atvėsti.
7. Sudėkite mini burgerius. Pirmiausia užtepkite padažo ant vienos bandelės pusės. Tada dėkite keletą salotų lapų ant padažo, toliau sluoksniuodami su raudonuoju svogūnu, pomidoru, ant grilio keptais pievagrybiais ir sūrio griežinėliais.
8. Baigę sluoksniuoti uždėkite ant viršaus antrąją mini burgerio bandelės pusę ir viską švelniai suspauskite, kad ingredientai apsijungtų.
9. Pakartokite visą procesą su likusiomis mini burgerių bandelėmis, keptais pievagrybiais ir kitais ingredientais.
Reikės
Gaminimas
1. Nuplaukite pievagrybius. Išlaužkite kotelius ir suvilgykite kepurėles aliejuje.
2. Ant kaitraus grilio kepkite pievagrybius, kol pievagrybių kepurėlės suminkštės ir iš jų ims skirtis sultys.
3. Kol pievagrybiai kepa, paruoškite padažą. Supilkite majonezą į nedidelį indelį, pridėkite Dijon garstyčių, medaus, druskos ir pipirų pagal skonį. Viską gerai išmaišykite.
4. Pomidorą ir raudonąjį svogūną supjaustykite griežinėliais.
5. Norėdami, kad mini burgerių bandelės būtų gardesnės, galite jas šiek tiek apkepti ant grilio.
6. Kai pievagrybiai yra keps, nuimkite juos nuo grilio ir leiskite šiek tiek atvėsti.
7. Sudėkite mini burgerius. Pirmiausia užtepkite padažo ant vienos bandelės pusės. Tada dėkite keletą salotų lapų ant padažo, toliau sluoksniuodami su raudonuoju svogūnu, pomidoru, ant grilio keptais pievagrybiais ir sūrio griežinėliais.
8. Baigę sluoksniuoti uždėkite ant viršaus antrąją mini burgerio bandelės pusę ir viską švelniai suspauskite, kad ingredientai apsijungtų.
9. Pakartokite visą procesą su likusiomis mini burgerių bandelėmis, keptais pievagrybiais ir kitais ingredientais.