Grill mini burgeriai
Kategorija, Sudėtingumas:Labai lengva
Kiekis:1 xViso:29 min.

Jums reikės:

 500 g didesnių pievagrybių
 100 ml alyvuogių aliejaus
 sūrio riekelių
 salotų lapų
 1 didesnio pomidoro
 1 didesnio raudonojo svogūno
 mini burgerių bandelių

Paruošimas:

1. Nuplaukite pievagrybius. Išlaužkite kotelius ir suvilgykite kepurėles aliejuje.
2. Ant kaitraus grilio kepkite pievagrybius, kol pievagrybių kepurėlės suminkštės ir iš jų ims skirtis sultys.
3. Kol pievagrybiai kepa, paruoškite padažą. Supilkite majonezą į nedidelį indelį, pridėkite Dijon garstyčių, medaus, druskos ir pipirų pagal skonį. Viską gerai išmaišykite.
4. Pomidorą ir raudonąjį svogūną supjaustykite griežinėliais.
5. Norėdami, kad mini burgerių bandelės būtų gardesnės, galite jas šiek tiek apkepti ant grilio.
6. Kai pievagrybiai yra keps, nuimkite juos nuo grilio ir leiskite šiek tiek atvėsti.
7. Sudėkite mini burgerius. Pirmiausia užtepkite padažo ant vienos bandelės pusės. Tada dėkite keletą salotų lapų ant padažo, toliau sluoksniuodami su raudonuoju svogūnu, pomidoru, ant grilio keptais pievagrybiais ir sūrio griežinėliais.
8. Baigę sluoksniuoti uždėkite ant viršaus antrąją mini burgerio bandelės pusę ir viską švelniai suspauskite, kad ingredientai apsijungtų.
9. Pakartokite visą procesą su likusiomis mini burgerių bandelėmis, keptais pievagrybiais ir kitais ingredientais.

Reikės

 500 g didesnių pievagrybių
 100 ml alyvuogių aliejaus
 sūrio riekelių
 salotų lapų
 1 didesnio pomidoro
 1 didesnio raudonojo svogūno
 mini burgerių bandelių

Gaminimas

1

1. Nuplaukite pievagrybius. Išlaužkite kotelius ir suvilgykite kepurėles aliejuje.
2. Ant kaitraus grilio kepkite pievagrybius, kol pievagrybių kepurėlės suminkštės ir iš jų ims skirtis sultys.
3. Kol pievagrybiai kepa, paruoškite padažą. Supilkite majonezą į nedidelį indelį, pridėkite Dijon garstyčių, medaus, druskos ir pipirų pagal skonį. Viską gerai išmaišykite.
4. Pomidorą ir raudonąjį svogūną supjaustykite griežinėliais.
5. Norėdami, kad mini burgerių bandelės būtų gardesnės, galite jas šiek tiek apkepti ant grilio.
6. Kai pievagrybiai yra keps, nuimkite juos nuo grilio ir leiskite šiek tiek atvėsti.
7. Sudėkite mini burgerius. Pirmiausia užtepkite padažo ant vienos bandelės pusės. Tada dėkite keletą salotų lapų ant padažo, toliau sluoksniuodami su raudonuoju svogūnu, pomidoru, ant grilio keptais pievagrybiais ir sūrio griežinėliais.
8. Baigę sluoksniuoti uždėkite ant viršaus antrąją mini burgerio bandelės pusę ir viską švelniai suspauskite, kad ingredientai apsijungtų.
9. Pakartokite visą procesą su likusiomis mini burgerių bandelėmis, keptais pievagrybiais ir kitais ingredientais.

Grill mini burgeriai