Grill pievagrybių vėrinukai
KategorijaSudėtingumas:Lengva
Kiekis:1 xViso:30 min.

Jums reikės:

 500 g didesnių šviežių pievagrybių;
 2 saldžiųjų paprikų, supjaustytų gabalėliais;
 2 vidutinio dydžio obuolių, supjaustytų skiltelėmis.
 12 valgomųjų šaukštų alyvuogių arba rapsų aliejaus;
 1 česnako galvutės, smulkiai supjaustytos;

Paruošimas:

Į indą sudėkite nuplautus pievagrybius, supjaustytas saldžiąsias paprikas ir obuolius. Supilkite visas marinato sudedamąsias dalis, gerai išmaišykite ir uždenkite. Marinuokite 1-3 val.

Pakaitomis, ant bambukinių ar metalinių iešmelių, sumaukite grybus, paprikas ir obuolius. Vėrinukus, laikas nuo laiko apversdami, kepkite ant gerai įkaitusio grilio 10-15 min.

Patarimas. Prieš kepimą, bambukinius iešmelius 20-30min. pamirkykite vandenyje.

Reikės

 500 g didesnių šviežių pievagrybių;
 2 saldžiųjų paprikų, supjaustytų gabalėliais;
 2 vidutinio dydžio obuolių, supjaustytų skiltelėmis.
 12 valgomųjų šaukštų alyvuogių arba rapsų aliejaus;
 1 česnako galvutės, smulkiai supjaustytos;

Gaminimas

1

Į indą sudėkite nuplautus pievagrybius, supjaustytas saldžiąsias paprikas ir obuolius. Supilkite visas marinato sudedamąsias dalis, gerai išmaišykite ir uždenkite. Marinuokite 1-3 val.

2

Pakaitomis, ant bambukinių ar metalinių iešmelių, sumaukite grybus, paprikas ir obuolius. Vėrinukus, laikas nuo laiko apversdami, kepkite ant gerai įkaitusio grilio 10-15 min.

3

Patarimas. Prieš kepimą, bambukinius iešmelius 20-30min. pamirkykite vandenyje.

Grill pievagrybių vėrinukai