Gaivios pievagrybių salotos
KategorijaSudėtingumas:Labai lengva
Kiekis:1 xViso:20 min.

Jums reikės:

 150 g nedidelių pievagrybių
 1 ryšelio ridikėlių
 ½ agurko
 2 šaukšt. grietinės
 druskos ir pipirų pagal skonį

Paruošimas:

Susmulkinkite petražoles, supjaustykite griežinėliais pievagrybius, ridikėlius ir agurką. Viską suberkite į dubenį ir išmaišykite. Įdėkite grietinę, įpilkite aliejaus, įberkite druskos, pipirų ir dar kartą išmaišykite.

Salotas rekomenduojame patiekti užteptas ant baltos skrudintos duonos

Reikės

 150 g nedidelių pievagrybių
 1 ryšelio ridikėlių
 ½ agurko
 2 šaukšt. grietinės
 druskos ir pipirų pagal skonį

Gaminimas

1

Susmulkinkite petražoles, supjaustykite griežinėliais pievagrybius, ridikėlius ir agurką. Viską suberkite į dubenį ir išmaišykite. Įdėkite grietinę, įpilkite aliejaus, įberkite druskos, pipirų ir dar kartą išmaišykite.

Salotas rekomenduojame patiekti užteptas ant baltos skrudintos duonos

Gaivios pievagrybių salotos