Jums reikės:
150 g nedidelių pievagrybių
1 ryšelio ridikėlių
½ agurko
2 šaukšt. grietinės
druskos ir pipirų pagal skonį
Paruošimas:
Susmulkinkite petražoles, supjaustykite griežinėliais pievagrybius, ridikėlius ir agurką. Viską suberkite į dubenį ir išmaišykite. Įdėkite grietinę, įpilkite aliejaus, įberkite druskos, pipirų ir dar kartą išmaišykite.
Salotas rekomenduojame patiekti užteptas ant baltos skrudintos duonos
Reikės
150 g nedidelių pievagrybių
1 ryšelio ridikėlių
½ agurko
2 šaukšt. grietinės
druskos ir pipirų pagal skonį
Gaminimas
1
Susmulkinkite petražoles, supjaustykite griežinėliais pievagrybius, ridikėlius ir agurką. Viską suberkite į dubenį ir išmaišykite. Įdėkite grietinę, įpilkite aliejaus, įberkite druskos, pipirų ir dar kartą išmaišykite.
Salotas rekomenduojame patiekti užteptas ant baltos skrudintos duonos