Jums reikės:
Paruošimas:
Visus produktus, skirtus padažui sumaišykite plakikliu. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Suplėšytus salotų lapus suvilgykite alyvuogių aliejumi.
Atskirose lėkštelėse vienas ant kito sudėkite plėšytas salotas, supjaustytus pievagrybius ir svogūno griežinėlius. Ant viršaus užberkite duonos skrebučių kubelius, apliekite paruoštu padažu ir apibarstykite smulkintu parmezano sūriu.
Reikės
Gaminimas
Visus produktus, skirtus padažui sumaišykite plakikliu. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Suplėšytus salotų lapus suvilgykite alyvuogių aliejumi.
Atskirose lėkštelėse vienas ant kito sudėkite plėšytas salotas, supjaustytus pievagrybius ir svogūno griežinėlius. Ant viršaus užberkite duonos skrebučių kubelius, apliekite paruoštu padažu ir apibarstykite smulkintu parmezano sūriu.