Grilio pievagrybiai su šonine

Kategorija, Sudėtingumas:Lengva

Kiekis:1 xViso:30 min.

Jums reikės:

 500 g didesnių šviežių pievagrybių;
 2 kubeliais susmulkintų, vidutinio dydžio svogūnų;
 100 g varškės sūrelio;
 400 g pjaustytos kiaulienos šoninės

Paruošimas:

Nuvalykite pievagrybius ir išskobkite kotelius. Smulkintus svogūnus sumaišykite su varškės sūreliu, druska ir pipirais. Gautu mišiniu įdarykite grybus. Kiekvieną įdarytą pievagrybį apvyniokite šoninės gabalėliu ir perverkite mediniu smeigtuku. Kepkite ant grilio grotelių apie 20 min., kol iš grybo ims sunktis sultys, o šoninė apskrus ir taps traški.

Grybai su šonine gardūs ir neįdaryti. Prieš kepant juos rekomenduojame pamarinuoti mėgstamame marinate, o kepant pagardinti sūrio ar paprikos gabalėliu

Reikės

 500 g didesnių šviežių pievagrybių;
 2 kubeliais susmulkintų, vidutinio dydžio svogūnų;
 100 g varškės sūrelio;
 400 g pjaustytos kiaulienos šoninės

Gaminimas

1

Nuvalykite pievagrybius ir išskobkite kotelius. Smulkintus svogūnus sumaišykite su varškės sūreliu, druska ir pipirais. Gautu mišiniu įdarykite grybus. Kiekvieną įdarytą pievagrybį apvyniokite šoninės gabalėliu ir perverkite mediniu smeigtuku. Kepkite ant grilio grotelių apie 20 min., kol iš grybo ims sunktis sultys, o šoninė apskrus ir taps traški.

Grybai su šonine gardūs ir neįdaryti. Prieš kepant juos rekomenduojame pamarinuoti mėgstamame marinate, o kepant pagardinti sūrio ar paprikos gabalėliu

Grilio pievagrybiai su šonine