Jums reikės:
Paruošimas:
Puode ištirpdykite sviestą, sudėkite grybus, svogūną bei porą ir pakepinkite apie 5 min., kol suminkštės. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Į puodą supilkite sultinį ir pieną, įberkite pipirų, druskos. Sriubą uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 min., kartas nuo karto pamaišydami. Sudėkite grietinę ir elektriniu trintuvu išplakite puodo turinį, kol susidarys vientisa masė.
Patiekdami, į sriubą įdėkite keletą baltos duonos skrebučių ir papuoškite grybų griežinėliais.
Reikės
Gaminimas
Puode ištirpdykite sviestą, sudėkite grybus, svogūną bei porą ir pakepinkite apie 5 min., kol suminkštės. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Į puodą supilkite sultinį ir pieną, įberkite pipirų, druskos. Sriubą uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 min., kartas nuo karto pamaišydami. Sudėkite grietinę ir elektriniu trintuvu išplakite puodo turinį, kol susidarys vientisa masė.
Patiekdami, į sriubą įdėkite keletą baltos duonos skrebučių ir papuoškite grybų griežinėliais.