
Jums reikės:
Paruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki vidutinės-aukštos temperatūros. Perpjaukite moliūgus pusiau, išskobkite sėklas, aptepkite aliejumi, pagardinkite druska, apvyniokite folija ir kepkite 30–40 min., kol suminkštės.
2. Kol kepa moliūgai, paruoškite įdarą: kuskusą užpilkite verdančiu sultiniu, uždenkite ir leiskite išbrinkti.
3. Keptuvėje ant viryklės įkaitinkite aliejų, pakepinkite porus, pievagrybius, česnaką ir čili pipirą.
4. Išbrinkusį kuskusą sumaišykite su keptomis daržovėmis, įmaišykite fetos sūrį ir petražoles.
5. Iškepusius moliūgus išvyniokite iš folijos, pripildykite įdaru, pabarstykite prieskoniais ir patiekite.
Reikės
Gaminimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki vidutinės-aukštos temperatūros. Perpjaukite moliūgus pusiau, išskobkite sėklas, aptepkite aliejumi, pagardinkite druska, apvyniokite folija ir kepkite 30–40 min., kol suminkštės.
2. Kol kepa moliūgai, paruoškite įdarą: kuskusą užpilkite verdančiu sultiniu, uždenkite ir leiskite išbrinkti.
3. Keptuvėje ant viryklės įkaitinkite aliejų, pakepinkite porus, pievagrybius, česnaką ir čili pipirą.
4. Išbrinkusį kuskusą sumaišykite su keptomis daržovėmis, įmaišykite fetos sūrį ir petražoles.
5. Iškepusius moliūgus išvyniokite iš folijos, pripildykite įdaru, pabarstykite prieskoniais ir patiekite.