Jums reikės:
Paruošimas:
Drėgna servetėle nuvalykite pievagrybius. Išlaužkite grybų kotelius ir peiliuku apipjaukite kepurėlės kraštus, kad tilptų daugiau įdaro. Gabalėliais supjaustykite sūrį.
Į grybo kepurėlę įberkite žiupsnelį saulėgrąžų, įdėkite po gabalėlį varškės ir pelėsinio sūrio. Kad įdaras laikytųsi, kepurėlės kraštus aptepkite tepamu varškės sūreliu.
Pievagrybių kepurėles apsukite šoninės griežinėliu, jį prie grybo pritvirtinkite mediniais smeigtukais.
Įdarytus pievagrybius kepkite ant grilio grotelių 10-15 min., kol grybai suminkštės ir iš jų pradės skirtis sultys.
Reikės
Gaminimas
Drėgna servetėle nuvalykite pievagrybius. Išlaužkite grybų kotelius ir peiliuku apipjaukite kepurėlės kraštus, kad tilptų daugiau įdaro. Gabalėliais supjaustykite sūrį.
Į grybo kepurėlę įberkite žiupsnelį saulėgrąžų, įdėkite po gabalėlį varškės ir pelėsinio sūrio. Kad įdaras laikytųsi, kepurėlės kraštus aptepkite tepamu varškės sūreliu.
Pievagrybių kepurėles apsukite šoninės griežinėliu, jį prie grybo pritvirtinkite mediniais smeigtukais.
Įdarytus pievagrybius kepkite ant grilio grotelių 10-15 min., kol grybai suminkštės ir iš jų pradės skirtis sultys.