Jums reikės:
Paruošimas:
Vandenį tešlai pakaitinkite iki 75-80 °C ir supilkite į dubenį. Ten pat supilkite aliejų, įberkite druskos ir išmaišykite. Dalimis pilkite miltus ir maišykite. Užminkykite kietoką tešlą, ir palikite pusvalandį pastovėti kambario temperatūroje.
Tuo tarpu, susmulkinkite prieskonines žoleles, svogūnus bei pievagrybius. Į dubenį sudėkite smulkintą jautieną ir kiaulieną, faršą, supilkite sultinį, suberkite smulkintas žoleles, svogūnus ir grybus. Pagardinkite druska, pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Paminkykite tešlą, suformuokite pailgą volelį ir supjaustykite lygiomis dalimis. Tešlos gabalėlius iškočiokite plonai į apvalų lakštą. Vienoje pusėje uždėkite įdaro, kita lakšto puse uždenkite ir gerai užspauskite kraštus šakute.
Ant įkaitusio grilio dėkite keptuvę su storu dugnu ir joje iki virimo įkaitinkite aliejų. Jo turi būti tiek, kad beveik apsemtų čeburekus. Į keptuvę dėkite čeburekus ir kepkite apversdami, kiekvieną pusę po 2-2,5 min. Skanaus!
Reikės
Gaminimas
Vandenį tešlai pakaitinkite iki 75-80 °C ir supilkite į dubenį. Ten pat supilkite aliejų, įberkite druskos ir išmaišykite. Dalimis pilkite miltus ir maišykite. Užminkykite kietoką tešlą, ir palikite pusvalandį pastovėti kambario temperatūroje.
Tuo tarpu, susmulkinkite prieskonines žoleles, svogūnus bei pievagrybius. Į dubenį sudėkite smulkintą jautieną ir kiaulieną, faršą, supilkite sultinį, suberkite smulkintas žoleles, svogūnus ir grybus. Pagardinkite druska, pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Paminkykite tešlą, suformuokite pailgą volelį ir supjaustykite lygiomis dalimis. Tešlos gabalėlius iškočiokite plonai į apvalų lakštą. Vienoje pusėje uždėkite įdaro, kita lakšto puse uždenkite ir gerai užspauskite kraštus šakute.
Ant įkaitusio grilio dėkite keptuvę su storu dugnu ir joje iki virimo įkaitinkite aliejų. Jo turi būti tiek, kad beveik apsemtų čeburekus. Į keptuvę dėkite čeburekus ir kepkite apversdami, kiekvieną pusę po 2-2,5 min. Skanaus!