Įdaryti Champs pievagrybiai

Kategorija, Sudėtingumas:Labai lengva

Kiekis:1 xViso:30 min.

Jums reikės:

 500 g didesnių šviežių pievagrybių;
 180 g česnakinio varškės sūrelio;
 2 šaukšt. alyvuogių aliejaus;
 2 šaukšt. kepintų saulėgrąžų.

Paruošimas:

Nuvalykite grybus drėgna servetėle ar kempine. Išskobkite ir susmulkinkite pievagrybių kotelius. Grybų kepurėles aptepkite aliejumi ir įdarykite žiupsneliu saulėgrąžų, smulkintais pievagrybių koteliais bei česnakiniu varškės sūreliu. Papuoškite poro griežinėliais, petražolėmis ar kitomis žolelėmis.

Kepkite ant grilio grotelių 10-15 min., kol iš įdaryto grybo pradės skirtis sultys.

Patarimas: įdarytų pievagrybių apačia nepridegs jei naudosite plonesnes ir retesnes grilio groteles.

Reikės

 500 g didesnių šviežių pievagrybių;
 180 g česnakinio varškės sūrelio;
 2 šaukšt. alyvuogių aliejaus;
 2 šaukšt. kepintų saulėgrąžų.

Gaminimas

1

Nuvalykite grybus drėgna servetėle ar kempine. Išskobkite ir susmulkinkite pievagrybių kotelius. Grybų kepurėles aptepkite aliejumi ir įdarykite žiupsneliu saulėgrąžų, smulkintais pievagrybių koteliais bei česnakiniu varškės sūreliu. Papuoškite poro griežinėliais, petražolėmis ar kitomis žolelėmis.

Kepkite ant grilio grotelių 10-15 min., kol iš įdaryto grybo pradės skirtis sultys.

Patarimas: įdarytų pievagrybių apačia nepridegs jei naudosite plonesnes ir retesnes grilio groteles.

Įdaryti Champs pievagrybiai