Grill pievagrybių vėrinukai su halloumi

KategorijaSudėtingumas:Labai lengva

grybų iešmeliai

Kiekis:1 xViso:30 min.

Jums reikės:

 250 g grill pievagrybių
 3 šaukšt. alyvuogių aliejaus
 2 smulkintų skiltelių česnako
 šviežių čiobrelių ryšelio
 ½ smulkiai pjaustytos citrinos
 200 g hallomi sūrio
 250 g pjaustytos, šaltai rūkytos kiaulienos šoninės
 250 g vyšninių pomidorų

Paruošimas:

Į dubenį supilkite alyvuogių aliejų, česnaką, čiobrelius ir smulkiai pjaustytą citriną. Viską sumaišykite pagal skonį pridėdami druska bei pipirų.

Supjaustykite gabalėliais halloumi sūrį ir kartu su pievagrybiais bei vyšniniais pomidorais sudėkite į dubenį su marinatu. Viską marinuokite nuo 30 min. iki 2 val. pasirinktinai.

Įkaitinkite grilį iki kepimui tinkamos kaitros.

Ant iešmelių paeiliui verkite šoninės juostelę, hallomi sūrio gabalėlį, grybą ir vyšninį pomidorą.

Iešmelius kepkite apie 6 minutes, nuolat pasukdami, kol apskrus ir iš grybų ims lašėti sultys.

Reikės

 250 g grill pievagrybių
 3 šaukšt. alyvuogių aliejaus
 2 smulkintų skiltelių česnako
 šviežių čiobrelių ryšelio
 ½ smulkiai pjaustytos citrinos
 200 g hallomi sūrio
 250 g pjaustytos, šaltai rūkytos kiaulienos šoninės
 250 g vyšninių pomidorų

Gaminimas

1

Į dubenį supilkite alyvuogių aliejų, česnaką, čiobrelius ir smulkiai pjaustytą citriną. Viską sumaišykite pagal skonį pridėdami druska bei pipirų.

Supjaustykite gabalėliais halloumi sūrį ir kartu su pievagrybiais bei vyšniniais pomidorais sudėkite į dubenį su marinatu. Viską marinuokite nuo 30 min. iki 2 val. pasirinktinai.

Įkaitinkite grilį iki kepimui tinkamos kaitros.

Ant iešmelių paeiliui verkite šoninės juostelę, hallomi sūrio gabalėlį, grybą ir vyšninį pomidorą.

Iešmelius kepkite apie 6 minutes, nuolat pasukdami, kol apskrus ir iš grybų ims lašėti sultys.

Grill pievagrybių vėrinukai su halloumi