Cezario salotos

KategorijaSudėtingumas:Lengva

Kiekis:1 xViso:9 min.

Jums reikės:

 250 g pjaustytų šviežių baltųjų pievagrybių;
 2 šaukštelių alyvuogių aliejaus;
 1 raudono svogūno, supjaustyto griežinėliais;
 ryšelio stambiai suplėšytų salotų lapų;
 4 šaukšt. 1 cm kubeliais susmulkintų duonos skrebučių;
 2 šaukštelių smulkiai tarkuoto parmezano sūrio.
 Padažui:
 1 šaukšt. citrinų sulčių;
 1 šaukšt. vyno acto;
 2 šaukštel. garstyčių;
 1 trintos česnako skiltelės
 4 šaukšt. majonezo;
 trupučio juodųjų pipirų.

Paruošimas:

Visus produktus, skirtus padažui sumaišykite plakikliu. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Suplėšytus salotų lapus suvilgykite alyvuogių aliejumi.

Atskirose lėkštelėse vienas ant kito sudėkite plėšytas salotas, supjaustytus pievagrybius ir svogūno griežinėlius. Ant viršaus užberkite duonos skrebučių kubelius, apliekite paruoštu padažu ir apibarstykite smulkintu parmezano sūriu.

Reikės

 250 g pjaustytų šviežių baltųjų pievagrybių;
 2 šaukštelių alyvuogių aliejaus;
 1 raudono svogūno, supjaustyto griežinėliais;
 ryšelio stambiai suplėšytų salotų lapų;
 4 šaukšt. 1 cm kubeliais susmulkintų duonos skrebučių;
 2 šaukštelių smulkiai tarkuoto parmezano sūrio.
 Padažui:
 1 šaukšt. citrinų sulčių;
 1 šaukšt. vyno acto;
 2 šaukštel. garstyčių;
 1 trintos česnako skiltelės
 4 šaukšt. majonezo;
 trupučio juodųjų pipirų.

Gaminimas

1

Visus produktus, skirtus padažui sumaišykite plakikliu. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Suplėšytus salotų lapus suvilgykite alyvuogių aliejumi.

Atskirose lėkštelėse vienas ant kito sudėkite plėšytas salotas, supjaustytus pievagrybius ir svogūno griežinėlius. Ant viršaus užberkite duonos skrebučių kubelius, apliekite paruoštu padažu ir apibarstykite smulkintu parmezano sūriu.

Cezario salotos